POWERPLUS

Powerplus Akumulatora triecienskrūvgriezis 20V 1x2.0Ah, bezoglīšu POWXB30020 POWERPLUS XB

Pieejamība: Izpārdots
ID: 150771
Produkta kods: POWXB30020
Svītrkods: 5400338092794

77.54€
(Bez PVN: 64.08€)

Specifikācija

akumulatora kapacitāte: 2.0
akumulatora kapacitāte, ah: 2.0
akumulatoru skaits komplektā: 1
apgriezieni minūtē, min-1: 0 — 2200
ātruma regulācija:
barošana: Ar akumulatoru
Barošana: Ar akumulatoru
baterijas tips: Li-Ion
maks. griezes moments, nm: 160
skaņas jaudas līmenis, db(a): 91
spriegums, v: 20
svars, kg: 0.38
tips: Triecienskrūvgriezis
Tips: Triecienskrūvgriezis
triecienrežīms:
triecienu skaits minūtē: 2800

Preces apraksts

Ar Powerplus XB 20V trieciena skrūvgriezi mēbeļu montāža kļūst par bērnu spēli. Tā jaudīgais bezsuku motors padara instrumentu izturīgāku un nodrošina pietiekamu jaudu visu uzdevumu veikšanai. Pateicoties tā kompaktajam dizainam un nelielajam svaram, rīks ir ārkārtīgi viegli lietojams. Akumulatora trieciena draiveri var izmantot visur, kur tas nepieciešams, pat nelielās vietās un šauros stūros.

Mīkstais rokturis ērti pieguļ rokai, nodrošinot patīkamu darba pieredzi. Ja jums ir nepieciešamas brīvas rokas, trieciena draiveri var viegli piestiprināt pie jostas ar jostas klipsi.

Powerplus instruments ir pieejams ērtā uzglabāšanas futrālī, kurā ietilpst lādētājs, 2,0 Ah akumulators, magnētiskais uzgaļu turētājs, seši 25 mm uzgaļi un jostas klipsi.


Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums